Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

8. března Mezinárodní den žen

Pavlína
Perlíková
8.3.2023
ICE kultura, #WeAreICE

Když máme to MDŽ, nedá nám, abychom se nezeptali naší vždycky milé kolegyně office manažerky Aleny Prachařové:

Jak se ti pracuje ve firmě, kde dominují muži?  

Skvěle. Vždycky jsem byla zvyklá pracovat v mužském kolektivu, ale více žen v ICE, dneska už 18 procent, je pro mě vítanou změnou. 

Co mají ženy v ICE společné?

Jsou zapálené pro svoji práci, je na nich vidět, že dělají, co je naplňuje, baví. Je  mezi námi skvělá atmosféra, po práci si občas zajdeme do kina, na vínko. Jsme takové víc kamarádky než kolegyně, panuje tu vzájemná důvěra a pocit, že se na sebe můžeme spolehnout.

Co může ICE ženám nabídnout?

To hlavní, co ženy v práci potřebují. Flexibilitu, zkrácené úvazky, aby mohly přizpůsobit svůj pracovní den rodině. Nikdo neřeší, kdy přijdeš a kdy odcházíš, s tím je ale spojená i velká zodpovědnost, že máš splněno. Skvělý je i velký prostor pro seberozvoj a hodně společných mimo firemních aktivit. Jachta, ferraty, kola, lyže, sklípek - všichni se můžeme dobře poznat a je prostě zábava, bez které to v životě a práci nejde.  

Alča 1. dubna oslaví deset let ve firmě. Je dobrou duší firmy, stará se o zázemí kolegů na projektech a zajišťuje nezbytnou operativu. A my jí za všechno děkujeme a přejeme jí a všem ženám krásný svátek 💐