Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

Enneagram vylepšuje návyky a zlepšuje potenciál lidské komunikace

Pavlína
Perlíková
12.9.2023
ICE kultura

Jednou z našich důležitých rozvojových aktivit je u nás enneagram, skvělý nástroj pro porozumění lidského chování. Že jsou lidé různí, víme, ale díky enneagramové typologii můžeme tyto rozdíly lépe chápat a pracovat s nimi. Nejprve se však naučíme porozumět sami sobě. Enneagramové workshopy pořádáme pravidelně a máme na ně skvělou odezvu. Účastnit se jich mohou prakticky všichni, kdo ke své práci potřebují druhé lidi a chtějí s nimi dobře vycházet.

A co na enneagram říkají účastníci?

"Když pominu zábavný výklad v podání vynikající lektorky, líbí se mi na enneagramu, že má hlavu a patu a ukazuje, jak my lidi fungujeme, co můžeme udělat pro to, abychom si tolik nekomplikovali život a dokázali se posunout. Baví mě, že to nejsou jenom řeči, ale že to opravdu funguje. Během workshopu jsme si zažili, jaké je to vystoupit z komfortní zóny a hodně jsme tím získali. Tady se přesně potvrdilo známé pravidlo: no pain, no gain. Nedáš, nedostaneš."
Aleš Blinka, IT

Enneagram je vhodný pro všechny, kdo chtějí porozumět tomu, proč ostatní reagují tak, jak reagují. Pro každého, kdo cítí, že si sám komplikuje život a chce s tím něco udělat.