Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

Experts on demand

Pavlína
Perlíková
23.4.2024
ICE projekty

Taky jste to určitě někdy zažili. Řemeslník, kvůli němuž jste si vzali volno, vám ráno zavolá, že nedorazí. Anebo hůř, nepřijde a ani vám nezavolá. A ten další, u kterého se doprošujete, musí popřemýšlet, jestli mu stojíte za to, aby kvůli vám vstal z postele. Ne, to není realita z 80. let ze seriálu Jaroslava Dietla, ale z roku 2024. Platí nejen pro řemeslníky, ale pro všechny specialisty, kterých je stále větší nedostatek. 

My ale nad touto známou pravdou nebrečíme, my s ní aktivně pracujeme. Třeba tím, že si automatizační experty hýčkáme a efektivně plánujeme jejich čas. Výsledek je ten, že víme, komu zavolat, když je u projektů něco potřeba rychle vyřešit. A z toho právě můžete vytěžit vy, naši zákazníci.   


Dojedeme za vámi kamkoliv 

Jestli potřebujete expertízu okamžitě, rádi se s vámi o ni podělíme, a to v jakémkoliv oboru průmyslové automatizace. Můžete využít zkušeností našich konstruktérů, elektroprojektantů, programátorů, montérů, kteří prakticky obratem pomohou doplnit váš interní tým o potřebnou odbornost. Pracujeme on–line nebo za vámi přijedeme, ať už vaše výroba sídlí kdekoli. Naší výhodou je, že jsme flexibilní a máme zkušenosti jak s velkými, tak s malými projekty v Česku i v zahraničí. Poradíme si i s dosud ne úplně vyzkoušenými novinkami.   


Zapojíme se do týmu

Z praxe víme, co všechno musí zafungovat, abychom byli pro zákazníky důvěryhodní. Rozhodně to nejsou sliby. Proto se vždycky ztotožníme s projektem, jako by byl náš vlastní. Víme přesně, jaké problémy způsobí, když se neplánovaně zastaví výroba, a proto se tomu vždycky snažíme předejít. Třeba odborným dohledem našich programátorů 24/7 ve třísměnném provozu. 

Pro někoho může být problém, když se v jeho provozu najednou objeví noví lidé. Ale i na to jsou naši lidé trénování. Jsou zvyklí pracovat v natolik různých týmech a podmínkách, že se dokážou rychle adaptovat a hlavně dobře spolupracovat s domácími.   


Náš rukopis se jmenuje efektivita

Jak vás ještě můžeme přesvědčit? Třeba tím, že jsme firma, která své fungování založila na lidech. Víte přesně, co od nás dostanete. A nemusíte se bát, že když někdo z našeho týmu náhle vypadne, vy budete mít problém. Vždy za něj zajistíme náhradu, ať už se vaše výroba nachází v jakékoli fázi projektu. Kromě jednotlivých odborností zajistíme i pomoc s řízením projektů, ať už klasickými či agilními metodami. Od plánování, tendr až po implementaci a předání projektu do provozu. 

Podstatou automatizace je efektivní využití strojů, ale i lidí. A přesně to vám můžeme nabídnout. Stejně jako každý dobrý truhlář nebo instalatér, víme, že důvěra je křehká a dobrá reference je k nezaplacení.